Varmt välkommen till kurs i framgångsrik feedback!

Kursen kostar 800 kronor (plus moms). Du väljer själv om du betalar via faktura, swish eller kort.
Läs köp- & leveransvillkoren så du vet vad som gäller.
Vill du köpa flera licenser till kursen till ditt företag och flera medarbetare till exempel så går det bra. Klicka då på flera licenser ovan och följ instruktionerna genom köpprocessen. Då får du det antal licenser du köper som antingen mailas direkt till den blivande kursdeltagaren alternativ till dig så kan du sedan maila ut dem efter hand.
Kontakt gällande kurser info@kuylenstierna.com

Här har du möjlighet att träna upp dig i att ge och ta emot feedback, till och från dina medmänniskor oavsett om det är kollegor, medarbetare, chefer, partner, familj, barn, släktingar, vänner, grannar eller andra.

Du kan jobba varsomhelst där du har tillgång till den här sidan och ditt inre, för det här är inte bara en kurs som ger dig de så kallade verktygen inom kommunikation, utan förhoppningsvis ett nytt förhållningssätt till öppenhet, tajtare relationer, effektivare möten med andra och bättre koll på dig själv.

Min rekommendation är att du jobbar med en film per vecka, och fokuserar på just den delen. Var du än går, vilka du än möter så har du fokus på din egen och andras kommunikation – och att du verkligen är uppmärksam på hur du och andra pratar med varandra, eller när ni undviker prat.

Filmerna är några minuter, så det tar dig inte lång tid att titta. Läs noga igenom texterna tillsammans med filmerna, för där finns mer material, bakgrund och uppgifter som du ska få jobba med mellan gångerna.

Om du går in för det här på riktigt, så kommer du ha det svettigt men också roligt! Du kommer hitta nya sätta att kommunicera på som blir till nytta och glädje både för dig och din omgivning.
Varmt välkommen! Nu åker vi!