Läs mer om föreläsningarna …

Föreläsningarna kan skräddarsys efter era behov och vara en kort inspirationsföreläsning eller ett flera dagar långt seminarium med workshops och fördjupning.

Elizabeth Kuylenstierna är en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare. Hon föreläser både i Sverige och internationellt, på svenska och engelska.

Hon har rest land och rike runt under många år och pratat inför små och stora grupper och så vitt skilda branscher som lärare, brandmän, jurister, ekonomer, bankdirektörer, fotbollslag, forskare, ingenjörer, journalister, fastighetsmäklare, tandsköterskor, frisörer, barnläkare, försäkringsexperter, bilhandlare och sotare, för att nämna några.

Hennes ämnen är arbetsglädje, ledarskap, grupputveckling, teambuilding, konflikthantering, kommunikation, relationer, motivation och bemötande. Hon berör attityder på arbetsplatser, förändringsprocesser, hur man får företag att lysa tack vare stolta medarbetare och hur bättre relationer i personalgruppen ger bättre prestationer och därmed även bättre resultat.

arbetsglädje, ledarskap, grupputveckling, teambuilding, kommunikation, relationer, motivation och bemötande

Gemensamt för hennes föreläsningar är de alltid är fulla av liv och karisma, av hopp och framåtanda. Hon är trovärdig, kunnig, engagerad, entusiasmerande och har en publikkontakt som få. Hon bjuder på roliga erfarenheter från sitt arbete med människor och lämnar ingen oberörd. Hon har flera gånger blivit nominerad till Årets Talare.