Läs mer om föreläsningarna …

Föreläsningarna kan skräddarsys efter era behov och vara en kort inspirationsföreläsning eller ett flera dagar långt seminarium med workshops och fördjupning.

Tillsammans

Tillsammans är höstens ord! Oavsett hur den senaste tiden sett ut, om ni jobbat hemma, på landet, varit utspridda eller på plats så har världens arbetsplatser utmanats rejält det senaste året. Och det är inte över, det är snarare NU det börjar! När saker och ting förväntas återgå till det så kallat normala, ett läge som aldrig kommer bli igen. Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Sån tur då att det går att ta ett grepp på det direkt.
I den här föreläsningen är fokuset på bland annat det här:
– så ni kan starta om TILLSAMMANS
– fräscha upp era spelregler
– arbeta efter er värdegrund
– bygga upp den kultur ni vill ha
– fokusera på beteenden, kommunikation, gruppdynamik och bästa teamkänslan
– leverera modernt ledarskap
– bli fantastiska ambassadörer för er arbetsplats
Ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men alla kan bidra med nånting för att få till en framgångsrik arbetsmiljö där vi alla utvecklas och verksamheten når bästa resultat!
Elizabeth Kuylenstierna arbetar med processer och förändringsarbete på arbetsplatser över hela världen, inom näringsliv såväl som offentlig sektor, organisationer, företag och nätverk. Hon är outtröttlig när det kommer till att vilja bidra till förändring, med ibland små saker men som gör stor skillnad. Hon räds inte adressera de riktiga frågorna, elefanterna i rummet, skapa trygghet och tillit så att vi kan växa och utvecklas TILLSAMMANS.