Läs mer om föreläsningarna …

Föreläsningarna kan skräddarsys efter era behov och vara en kort inspirationsföreläsning eller ett flera dagar långt seminarium med workshops och fördjupning.

Världens bästa förändring

Förändring är det nya konstanta tillståndet, sägs det. Världen snurrar allt fortare och vi med den. Men hur får man personalen med i förändringsprocessen, en resa där alla måste vara delaktiga och bidra med sina resurser och engagemang? Vad ska man göra med de traditionella som sätter sej på tvären? Hur får man alla att förstå den nya riktningen och att dra åt samma håll?

 

Oavsett om det handlar om att byta kontorslokaler, visioner, affärsmål eller omorganisera hela verksamheten så kommer alla att behöva vara med på det berömda tåget. Några längst fram som drar med kraftfull energi, några i mitten som bara gör det som krävs, och några längst bak med hälarna i backen som bromsar processen. Vilken del av tåget brukar du sitta i mentalt?

 

I den här föreläsningen får vi följa med i förändringsprocessens alla faser, höra om fallgropar och vanliga misstag, anekdoter och igenkännande dråpliga situationer från Elizabeths arbete med verksamheter i förändring. Vi får veta hur man bör göra och helst inte göra, och då är det skräddarsytt för era behov och önskemål och den process ni har bakom eller framför er, eller är mitt i och behöver vägledning och inspiration till fortsatt framgång.

 

Står er arbetsplats inför en förändring är det här en utmärkt genomkörarare som kommer göra skillnad för resultatet!