Läs mer om föreläsningarna …

Föreläsningarna kan skräddarsys efter era behov och vara en kort inspirationsföreläsning eller ett flera dagar långt seminarium med workshops och fördjupning.

Världens bästa självledarskap

Vad är egentligen självledarskap? Hur ser det ut i verkligheten och varför behövs det? Och framför allt – hur gör man?

Du som är chef – det här är föreläsningen för att få medarbetare att ta mer eget ansvar med stolthet dessutom, och du som är medarbetare – dags att kliva in och leda dej själv, här får du verktygen.

 

I en tid av allt snabbare tempo, högre belastning ibland på färre personer, och med krav och förväntningar att leverera effektivt är självledarskapets betydelse avgörande. Både för resultatet och för den upplevda arbetsglädjen under resans gång.

 

Självledarskap handlar om att öka sin medvetenhet, välja sina beteenden, jobba och leva nära sina värderingar, bli tydligare och mer transparent. Det handlar om att få alla medarbetare att ta eget ansvar och bidra på bästa sätt, och om att vara modig. Att våga kliva utanför komfortzonen (som inte alls är särskilt komfortabel…), att utvecklas och växa tillsammans med verksamheten.

Självledarskap är att slopa etiketten nyckelpersoner för vissa, och istället låta alla vara nycklar till framgång.

 

I den här föreläsningen får vi höra hur man bygger upp sitt självledarskap genom konkreta tips och användbara knep för vem som helst i organisationen att börja jobba med. Det blir igenkänning och humor, högt och lågt och som vanligt svårt att lämna lokalen oberörd. Elizabeth delar med sej av sin erfarenhet från att ha coachat individer och grupper, som handledare av UGL och andra utbildningar, och sitt arbete med att låta andra leda sej själva.