Hem | Elizabeth Kuylenstierna
156
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-156,bridge-core-2.4.8,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

FRAMGÅNGSRIKA TEAM

Vad är det som gör att vissa grupper arbetar fokuserat på uppgiften, använder gruppens resurser som allra bäst, jobbar effektivt mot sitt mål och också når dit medan andra inte kommer längre än till småtjafs, interna missförstånd, brist på struktur och fokus är mer inriktat på personerna i gruppen än vilket jobb som faktiskt ska utföras?

grupputveckling

UGL

Kursen UGL har sedan 1981 varit den grundläggande ledarskapsutbildningen inom Försvarsmakten, och från 1990 även uppskattad och använd inom näringslivet och andra sektorer i samhället. Elizabeth är handledare i UGL

BÖCKER

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

OM ELIZABETH

Elizabeth arbetar hårt för sitt mål; att göra skillnad. Det innebär att hon strävar efter att hjälpa grupper att bli mogna och tillitsfulla team, organisationer att arbeta efter sin värdegrund, mot sina mål och med syftet tydligt, parter i konflikter att reda ut och lösa det som trasslar till sig eller klienter i terapi att bearbeta det som gjort eller gör ont.

Elizabeth Kuylenstierna är en av Sveriges mest anlitade ledarskapskonsulter och handledare inom process / team / ledarskap.
Hon jobbar både i Sverige och internationellt,
på svenska och engelska.

Utmärkelser:

image004
Topp100_2021

Följ Elizabeth 

Följ Elizabeth för vad som är på gång