Karisma, utstrålning, mycket humor blandat med allvar och eftertanke, glädje, inspiration, värme och energi

– så beskrivs Elizabeths föreläsarstil.

Elizabeth Kuylenstierna är ledarskapskonsult, medlare, terapeut, coach, författare, UGL-handledare och en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Hon är flitigt anlitad som föreläsare, både i Sverige och utomlands. Hennes ämnen är ledarskap, grupputveckling, arbetsglädje, kommunikation, relationer, coachande förhållningssätt, konflikthantering, krishantering, teambuilding, förändringsprocesser, bemötande, och motivation.

Det är svårt att ta miste på hennes brinnande engagemang, att verkligen vilja ta del i människors förbättrade livskvalitet. Hon bjuder på många egna upplevelser, från sitt eget liv, liksom från de många människor hon mött under åren.

brinnande engagemang

Att Elizabeth har föreläst för alla olika samhällsgrupper och yrkesroller märks i hennes sätt att röra sig bekvämt i alla möjliga sammanhang och grupperingar. Hon har flera gånger varit nominerad till Årets Talare.
Hennes bakgrund berör främst mediabranschen, där hon arbetade i nästan 20 år, som journalist, redaktör och projektledare, samt med pr och kommunikation.