Läs mer om workshops …

Workshop om ledarskap

En chef tar för vana att sänka alla varje dag, en annan höjer alla till stort självförtroende och enastående prestationer. En är aldrig där, en annan kontrollerar allt medarbetarna gör. Ledare kan entusiasmera, motivera, inspirera och utveckla sin personal men tyvärr också bryta ner, förminska, detaljstyra och få medarbetarna att helt tappa lusten.

Vilken slags ledare vill du vara?

Har du det som krävs och förväntas av ledare idag och framåt? Vet du hur du uppfattas som ledare?

Till chef blir du utnämnd men ledare är ett förtroende. Ledare är du när du får dina medarbetare med dig, när de växer, utvecklas, vågar och vill bidra och delta. Oavsett vad det kallas så finns olika ledarskapsstilar som passar i olika sammanhang och situationer, och den som kan växla mellan de olika och vinna personalens förtroende, få medarbetarna att växa och verksamheten att blomstra – den ledaren har förstått uppdraget.

I den här workshopen ingår bland annat:
# det moderna ledarskapet – vad gäller idag och imorgon?
# förstå ledarskapsbehovet och anpassa sej därefter
# genomgång av måluppfyllelse, struktur, kultur, uppdraget men framför allt syftet
# förståelse för och hantera att vara förebild
# utforska dina utmaningar, var behöver du väcka och utvecklas i ditt ledarskap?

Under de år som Elizabeth arbetat med individuell ledarskapscoaching och chefsutbildningar har hon samlat på sig en rad handfasta lärdomar som hon delar med sig av, under en workshop full av egen reflektion, utveckling och utmaningar. Hon jobbar med ledarskap i stora delar av världen, senast bland annat i Kina, Kanada och framför allt i USA.

Hösten 2023 lanseras också workshopen DARE TO LEAD eller VÅGA LEDA, en djupdykning i ledarskapets baksidor och de rädslor som chefer upplever i sin roll.
Läs om den HÄR.