Läs mer om workshops …

Workshop om tillsammansarbete

Tillsammans är det självklara arbetssättet! Nu och i framtiden. Oavsett om ni jobbar på plats, i kontorslandskap eller ute i verksamheten, om ni jobbar hemma, på landet, är utspridda eller jobbar skift, så har världens arbetsplatser utmanats rejält de senaste åren. Och det är inte över än, utmaningarna fortsätter. Många behöver starta om samarbetet och grupputvecklingen. Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Sån tur då att det går att genom självledarskap och gruppansvar få ordning på tillsammansarbetet!
I den här workshopen får ni:
– så ni kan jobba smartare tillsammans genom att definiera syftet
– uppdatera era spelregler och överenskommelser
– arbeta efter er värdegrund, vision och gemensamma mål
– bygg den kultur ni vill ha
– fokusera på beteenden, kommunikation, gruppdynamik och bästa teamkänslan
– förstå det moderna ledarskapet, och vilket ledarskap just er verksamhet kräver
– självledarskap och eget ansvarstagande
– bli stolta ambassadörer för er verksamhet
Ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men alla kan bidra med nånting för att få till en framgångsrik arbetsmiljö där alla utvecklas och verksamheten når bästa resultat!
Elizabeth Kuylenstierna arbetar med processer och förändringsarbete på arbetsplatser över hela världen, inom näringsliv såväl som offentlig sektor, organisationer, företag och nätverk. Hon är outtröttlig när det kommer till att vilja bidra till förändring, och med att utmana de grupper hon möter. Hon räds inte adressera de riktiga frågorna, skapa trygghet och tillit så att ni kan växa och utvecklas TILLSAMMANS.